Gyetkó, Károly (2015) Labortechnikai és kereskedelmi főzőberendezések gyakorlati összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gyetko_ Karoly.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gyetko_ Karoly.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ347867; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 46.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Lepárlás; Lepárlóberendezések; Kisüsti pálinka; Whisky; Érzékszervi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 10:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3110 |