MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Labortechnikai és kereskedelmi főzőberendezések gyakorlati összehasonlítása

Gyetkó, Károly (2015) Labortechnikai és kereskedelmi főzőberendezések gyakorlati összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gyetko_ Karoly.pdf] Szöveg
Gyetko_ Karoly.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ347867; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 46.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Lepárlás; Lepárlóberendezések; Kisüsti pálinka; Whisky; Érzékszervi vizsgálat;
Szakterület(ek): T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 16 Jan 2024 10:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3110
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése