Gyetkó, Károly (2015) Labortechnikai és kereskedelmi főzőberendezések gyakorlati összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegGyetko_ Karoly.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ347867; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 46.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Lepárlás; Lepárlóberendezések; Kisüsti pálinka; Whisky; Érzékszervi vizsgálat; |
| Szakterület(ek): | T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General) |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 10:15 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3110 |


