Nagy, Richárd (2013) Laboratóriumi pervaporációs berendezés tervezése és tesztelése ananász aromakomponensek dúsítására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Richard.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Richard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333984; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 40-41.; Ég. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Aromaanyagok; Ananász; Pervaporáció; Membránszeparációs műveletek; Gyümölcslevek; |
Szakterület(ek): | T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 10:01 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3107 |