Rebák, Tibor (2012) Különleges minőségű sörök gyártástechnológiájának modellezése félüzemi körülmények között. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Rebak_Tibor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Rebak_Tibor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332053; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 68-69.; Sör. tanszéki jel; Sör; Kolostori sör; Sörfőzés; Ósör; Termékfejlesztés; Baksör; Búzasör; Füstölt sör; |
Szakterület(ek): | T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 09:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3102 |