MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különleges minőségű sörök gyártástechnológiájának modellezése félüzemi körülmények között

Rebák, Tibor (2012) Különleges minőségű sörök gyártástechnológiájának modellezése félüzemi körülmények között. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Rebak_Tibor.pdf] Szöveg
Rebak_Tibor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332053; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 68-69.; Sör. tanszéki jel; Sör; Kolostori sör; Sörfőzés; Ósör; Termékfejlesztés; Baksör; Búzasör; Füstölt sör;
Szakterület(ek): T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 16 Jan 2024 09:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hegyesné Vecseri, Beáta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3102
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése