Fehér, Annamária (2012) Különleges fűszerezettségű mascarpone krémsajttal töltött, tejcsokoládéval bevont bonbon termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Feher_Annamaria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Feher_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326694; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. [48-51].; Gb. tanszéki jel; Bonbon; Krémsajtok; Csokoládégyártás; Csokoládés desszertek; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Szakterület(ek): | T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 09:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3100 |