MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különleges fűszerezettségű mascarpone krémsajttal töltött, tejcsokoládéval bevont bonbon termékfejlesztése

Fehér, Annamária (2012) Különleges fűszerezettségű mascarpone krémsajttal töltött, tejcsokoládéval bevont bonbon termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Feher_Annamaria.pdf] Szöveg
Feher_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326694; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. [48-51].; Gb. tanszéki jel; Bonbon; Krémsajtok; Csokoládégyártás; Csokoládés desszertek; Mikrobiológiai vizsgálat;
Szakterület(ek): T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 16 Jan 2024 09:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3100
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése