Karcza, László (2011) Különleges előkezelések alkalmazása almaszirom gyártása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKarcza_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332578; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 47-48.; Kot. tanszéki jel; Idared; Almaszirom; Gyümölcsszárítás; Szárítás-technológia; |
| Szakterület(ek): | T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General) |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2011 |
| Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 09:13 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Barta, József - - Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3099 |


