Fássy, Olga (2012) Különféle kezelésekkel előkészített konyhakész zöldségfélék eltarthatósági idejének összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegFassy_Olga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332070; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 50-51.; Ht. tanszéki jel; Konyhakész zöldségek; Élelmiszer-vizsgálat; Sárgarépa; Burgonya; Tárolhatóság; Vákuum-csomagolás; Sous vide technológia; Kénezés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 08:55 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Polyákné, Fehér Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3096 |


