Kling, Nóra Adél (2018) Különböző vörösáruk a nagyvilágban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegKling_Adel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ391597; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 41-46.; Ht. tanszéki jel; Húskészítmények; Húsfogyasztás; Vörös húsok; Húsipari technológia; Németország; Amerikai Egyesült Államok; Egészséges táplálkozás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 11:28 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tóth, Adrienn - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3093 |


