MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző vágástechnológiák pontyhús minőségére gyakorolt hatásának vizsgálata

Palotás, Péter (2015) Különböző vágástechnológiák pontyhús minőségére gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Palotas_Peter.pdf] Szöveg
Palotas_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370063; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Ht. tanszéki jel; Halhús; Ponty; Tárolás. hűtött légtérben; Vágástechnológia; Elektromos kezelés; Húsminőség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 11:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
-
-
Konzulens
Salamon, Bertold
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3090
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése