Dobos, Barbara Diána (2019) Különböző típusú sajtok egyes tulajdonságainak változása az érés alatt, különös tekintettel a szabad aminosav és biogén amin tartalomra. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dobos_Barbara_Diana_ZY-2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dobos_Barbara_Diana_ZY-2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411370; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. [79-83.]; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Érlelés; Aminosavak; Biogén aminok; Trappista sajt; Hisztamin; Putreszcin; Krémsajtok; Színmeghatározás; pH-érték; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:58 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3088 |