Szeredi, Laura (2015) Különböző típusú friss halak HHP kezelése a tárolhatóság meghosszabbítása céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szeredi_Laura.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szeredi_Laura.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369764; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: 49-52.; Ht. tanszéki jel; Halhús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; DSC-technika; Tartósítóipari technológiák; Ponty; Lazac; Harcsa; Mikrobiológiai vizsgálat; pH-érték; Színmérés; Fehérjetartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3086 |