MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző típusú Camembert sajtok érési folyamatának összehasonlítása kémiai és fizikai paraméterek alapján

Papp, Rebeka Fanni (2019) Különböző típusú Camembert sajtok érési folyamatának összehasonlítása kémiai és fizikai paraméterek alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Papp_Rebeka_Fanni.pdf] Szöveg
Papp_Rebeka_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ396153; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 33.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Camembert sajt; Eltarthatóság; Fizikai paraméterek; Érlelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:52
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3085
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése