MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző természetes édesítőszerek hatása fagylaltokra

Nagy, Regina (2018) Különböző természetes édesítőszerek hatása fagylaltokra. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Regina.pdf] Szöveg
Nagy_Regina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389260; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-33.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Édesipari technológia; Tejalapú termék; Édesítőszerek; Természetes édesítőszerek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3081
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése