Nagy, Regina (2018) Különböző természetes édesítőszerek hatása fagylaltokra. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Regina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Regina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389260; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-33.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Édesipari technológia; Tejalapú termék; Édesítőszerek; Természetes édesítőszerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:51 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3081 |