MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az almapálinka aroma összetevőinek vizsgálata különböző termesztési területekről származó gyümölcsök esetén

Hikisch, Ágnes (2013) Az almapálinka aroma összetevőinek vizsgálata különböző termesztési területekről származó gyümölcsök esetén. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hikisch_Agnes.pdf] Szöveg
Hikisch_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334087; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 66-68.; Sör. tanszéki jel; Almapálinka; Aromavizsgálat; Pálinkafőzés; Alma;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 11:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/308
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése