MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző technológiával készült Vilmos körte párlatok összehasonlítása

Somogyi, Adrienn (2012) Különböző technológiával készült Vilmos körte párlatok összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Somogyi_Adrienn.pdf] Szöveg
Somogyi_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326764; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [59].; Sör. tanszéki jel; Körtepálinkák; Vilmos körte; Pálinkafőzés; Eredetvédelem; Cefrézés; Lepárlás; Italtechnológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3079
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése