Illés, Tibor (2020) Különböző technológiák összehasonlítása a birs pálinka készítésekor. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Teljes szöveg![[thumbnail of Illes_Tibor_TP.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Illes_Tibor_TP.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ412688; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 41.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Pálinkafőzés; Birspálinka; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csendes, Zsolt - - Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3077 |