MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Almanektárok előállítása és édesítési módszerei, valamint ezek összehasonlítása

Bosnyák, Orsolya (2015) Almanektárok előállítása és édesítési módszerei, valamint ezek összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bosnyak_Orsolya.pdf] Szöveg
Bosnyak_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370727; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Bor. tanszéki jel; Almalevek; Gyümölcsnektárok; Gyümölcslégyártás; Édesítőszerek; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 11:53
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ecker, Erzsébet
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/307
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése