Bosnyák, Orsolya (2015) Almanektárok előállítása és édesítési módszerei, valamint ezek összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegBosnyak_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370727; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Bor. tanszéki jel; Almalevek; Gyümölcsnektárok; Gyümölcslégyártás; Édesítőszerek; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 11:53 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ecker, Erzsébet - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/307 |


