Ördög, András (2016) Különböző szilvafajták aroma-összetételének változása az erjesztés és a lepárlás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegOrdog_Andras.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ376720; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 54-56.; Mb. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Italtechnológia; Szilvapálinka; Aromavizsgálat; Pálinkafőzés; Aromaanyagok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:37 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csóka, Mariann - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3067 |


