Holes, Illés (2013) Különböző savósajtok fizikai-, kémiai- és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Holes_Illes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Holes_Illes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371568; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Ht. tanszéki jel; Savósajtok; Fizikai vizsgálatok; Kémiai vizsgálatok, |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:36 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3062 |