MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző savósajtok fizikai-, kémiai- és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlítása

Holes, Illés (2013) Különböző savósajtok fizikai-, kémiai- és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Holes_Illes.pdf] Szöveg
Holes_Illes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371568; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Ht. tanszéki jel; Savósajtok; Fizikai vizsgálatok; Kémiai vizsgálatok,
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3062
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése