MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző savak összehasonlító értékelése borok savemelése során

Pócz, Szilvia Beatrix (2012) Különböző savak összehasonlító értékelése borok savemelése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pocz_Szilvia_Beatrix.pdf] Szöveg
Pocz_Szilvia_Beatrix.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Főcím a nyilatkozatról
Kulcsszavak: ENTZ332568; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 35.; Bor. tanszéki jel; Savtartalom; Borászat; Tejsav; Almasav; Borkősav; Irsai Olivér; Chardonnay; Sauvignon blanc;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 12:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Magyar, Ildikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3061
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése