Pócz, Szilvia Beatrix (2012) Különböző savak összehasonlító értékelése borok savemelése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPocz_Szilvia_Beatrix.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Főcím a nyilatkozatról |
| Kulcsszavak: | ENTZ332568; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 35.; Bor. tanszéki jel; Savtartalom; Borászat; Tejsav; Almasav; Borkősav; Irsai Olivér; Chardonnay; Sauvignon blanc; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 12:31 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3061 |


