Kiszel, Péter (2018) Különböző présfrakciókból származó mustok és borok polifenol összetétele. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a dolgozat nem elérhető |
| Kulcsszavak: | ENTZ390463; Budapest; Élelmiszermérnök szak (BSc), Borászati és üdítőitalipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [35-36].; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Szürkebarát; Etyek-Budai borvidék; Borvizsgálat; Polifenolok; Cefrézés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 12:24 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásti, György - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3056 |


