MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző növényi zsírkeverékek szilárdulási folyamatainak vizsgálata

Kemény, Bálint (2016) Különböző növényi zsírkeverékek szilárdulási folyamatainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kemeny_Balint.pdf] Szöveg
Kemeny_Balint.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382624; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; Gb. tanszéki jel; Növényi zsiradékok; Növényolajok; Spread; Kristályosodás; Napraforgóolaj; Pálmazsír; Kakaóvaj; Zsírtartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3042
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése