Kemény, Bálint (2016) Különböző növényi zsírkeverékek szilárdulási folyamatainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kemeny_Balint.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kemeny_Balint.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382624; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; Gb. tanszéki jel; Növényi zsiradékok; Növényolajok; Spread; Kristályosodás; Napraforgóolaj; Pálmazsír; Kakaóvaj; Zsírtartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3042 |