Steinhardt, Márk (2015) Különböző musttisztító kezelések hatása a mustok nitrogén tartalmú vegyületeire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Steinhardt_Mark.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Steinhardt_Mark.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (963kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370646; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 24-25.; Bor. tanszéki jel; Musttisztítás; Derítés; Nitrogéntartalom; Pinot blanc; Derítőszerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3038 |