MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző módon hőkezelt és nyomáskezelt tejek fehérjéinek vizsgálata

Dávid, Donatella (2015) Különböző módon hőkezelt és nyomáskezelt tejek fehérjéinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of David_Donatella.pdf] Szöveg
David_Donatella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370122; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-46.; Ht. tanszéki jel; Tejipari technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Pasztőrözött tej; Gél-elektroforézis; Tejfehérje;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Csehi, Barbara
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3035
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése