MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző mennyiségű szén-dioxid felhasználásával csomagolt baromfitermékek eltarthatóságának vizsgálata

Végh, Adrienn (2018) Különböző mennyiségű szén-dioxid felhasználásával csomagolt baromfitermékek eltarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vegh_Adrienn.pdf] Szöveg
Vegh_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390362; Budapest; Élelmiszermérnöki szak (MSc), Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 50-51.; Ht. tanszéki jel; Csomagolástechnika; Módosított atmoszférás csomagolás; Csirkehús; Baromfipárizsi; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3032
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése