Végh, Adrienn (2018) Különböző mennyiségű szén-dioxid felhasználásával csomagolt baromfitermékek eltarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vegh_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vegh_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390362; Budapest; Élelmiszermérnöki szak (MSc), Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 50-51.; Ht. tanszéki jel; Csomagolástechnika; Módosított atmoszférás csomagolás; Csirkehús; Baromfipárizsi; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3032 |