MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző mennyiségű liofilizált málnával színezett piskóták fizikai és kémiai vizsgálata

de Jonge, Nóra (2018) Különböző mennyiségű liofilizált málnával színezett piskóták fizikai és kémiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of de_Jonge_Nora.pdf] Szöveg
de_Jonge_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (802kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389467; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [40-41.]; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Piskóta; Liofilezés; Málnafeldolgozás; Természetes színezékek; Tartósítás. liofilezés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 10:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3031
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése