de Jonge, Nóra (2018) Különböző mennyiségű liofilizált málnával színezett piskóták fizikai és kémiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegde_Jonge_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (802kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389467; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [40-41.]; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Piskóta; Liofilezés; Málnafeldolgozás; Természetes színezékek; Tartósítás. liofilezés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:11 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3031 |


