de Jonge, Nóra (2018) Különböző mennyiségű liofilizált málnával színezett piskóták fizikai és kémiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of de_Jonge_Nora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
de_Jonge_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (802kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389467; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [40-41.]; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Piskóta; Liofilezés; Málnafeldolgozás; Természetes színezékek; Tartósítás. liofilezés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3031 |