Lauter, Bettina (2013) Különböző malátafajtákból készített sörlevek aminosav-összetételének összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lauter_Bettina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lauter_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334119; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 37-38.; Sör. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Sörlé; Aminosavak; Maláta; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Simonné Sarkadi, Lívia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3029 |