Maller, László (2020) Különböző lepárló berendezéseken desztillált kajszibarack párlatok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Maller_Laszlo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Maller_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425273; Budapest; Bibliogr.: 58. p.; Sör. tanszéki jel; Gyümölcspálinka; Pálinkafőzés; Barackpálinka; Italtechnológia; Lepárlóberendezések; Cefrézés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3026 |