Dénes, Kálmán (2012) Különböző fermentációs technikák hatékonysága az inulin alapú bioetanol előállításában. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Denes_Kalman.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Denes_Kalman.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326604; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszer-biotechnológia; Bibliogr.: p. 42-47.; Sör. tanszéki jel; Bioetanol; Inulin; Fermentációs technológiák; Kluyveromyces marxianus; Saccharomyces cerevisiae; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 14:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2998 |