Knyazoviczki, Barbara (2016) Különböző eredetű nyers tejek összehasonlító vizsgálata Fourier transzformációs közeli infravörös spektroszkópiai módszerrel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Knyazoviczki_Barbara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Knyazoviczki_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381744; Budapest; Biomérnöki BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 39-42.; Ké. tanszéki jel; Tejipari technológia; Nyers tej; FT-NIR spektrométer; Kecsketej; Tehéntej; Összehasonlító vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 13:58 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2991 |