Vinczer, Nándor (2017) Különböző szőlőalanyok hatása a ’Cserszegi fűszeres’ termésének cukortartalmára és pH értékére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vinczer_Nandor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vinczer_Nandor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373782; Budapest; Szőlő és borgazdaság szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 32-34.; Sző. tanszéki jel; Cserszegi fűszeres; Szőlőalany; Filoxera; Cukortartalom; pH-érték; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Deák, Tamás - - Konzulens Rakonczás, Nándor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2968 |