Szőke, Annamária (2016) Különböző sótermékek sózóhatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szoke_Annamaria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szoke_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382734; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Só; Sózás; Klór; Kálcium; Vastartalom; Magnézium; Káliumtartalom; Nátrium; Sóvizsgálat; Péksütemények; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2963 |