Lugosi, Dániel (2019) A különböző régiók whiskyjeinek bemutatása, gyártástechnológiája és érzékszervi vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegLugosi_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ392057; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-55; Sör. tanszéki jel; Whisky; Italtechnológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:11 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2959 |


