Boda, Boglárka (2020) Különböző probiotikus aktivitású Lactobacillus bulgaricus törzsek növekedésének nyomonkövetése fiziko-kémiai tulajdonságok segítségével. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Boda_Boglarka_QI.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Boda_Boglarka_QI.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411850; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 43-46.; Sör. tanszéki jel; Fi. tanszéki jel; Lactobacillus bulgaricus; Probiotikus baktériumok; Joghurtok; Tejipari technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; Viszkozitás mérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:29 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kaszab, Tímea - - Konzulens Mohácsiné, Farkas Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2958 |