Kiss, Ákos (2017) Különböző mustminták savösszetételének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiss_Akos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiss_Akos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (975kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375962; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, borászat és üdítőitalipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 32.; Bor. tanszéki jel; Mustelemzés; Savösszetétel; Borkősav meghatározás; Almasav-tartalom; Chardonnay; Kékfrankos; Pinot noir; Merlot; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 10:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2937 |