MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző kultúrákkal és transzglutamináz enzimmel (TG) készített joghurtok állományának vizsgálata

Vona, Zsolt (2013) Különböző kultúrákkal és transzglutamináz enzimmel (TG) készített joghurtok állományának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vona_Zsolt.pdf] Szöveg
Vona_Zsolt.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370823; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-50.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Transzglutamináz enzim; Enzimtechnológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 14:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koncz, Kálmánné
-
-
Konzulens
Darnay, Lívia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2922
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése