Lippai, Dénes (2012) Különböző körtefajtákból származó pálinka készítése és vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lippai_Denes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lippai_Denes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (944kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326762; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 47-48.; Sör. tanszéki jel; Körtepálinkák; Pálinkafőzés; Italtechnológia; Cefre; Italtechnológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 14:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2921 |