Kurucz, Gábor (2017) A különböző környezeti tényezők és enzimkészítmények hatása a pálinka metanoltartalmára. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKurucz_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ373598; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 51-54.; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Almapálinka; Élelmiszerbiztonság; HPLC rendszer; Pektinbontó enzimek; Metanol; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 11:09 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2920 |


