MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző hús- és tojásfehérjék nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására bekövetkező denaturációjának, fehérjeszerkezeti változásának vizsgálata

Szarvas, Alexandra (2015) Különböző hús- és tojásfehérjék nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására bekövetkező denaturációjának, fehérjeszerkezeti változásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szarvas_Alexandra.pdf] Szöveg
Szarvas_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369340; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-55.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tojásfehérje; Elektroforézis; Sertéshús; Marhahús;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 14:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Szerdahelyi, Emőke
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2911
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése