Szarvas, Alexandra (2015) Különböző hús- és tojásfehérjék nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására bekövetkező denaturációjának, fehérjeszerkezeti változásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szarvas_Alexandra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szarvas_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369340; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-55.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tojásfehérje; Elektroforézis; Sertéshús; Marhahús; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 14:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Szerdahelyi, Emőke - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2911 |