Szabó, Zsófia (2013) Különböző gyümölcsízesítésű kefirek fejlesztése és egyes tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegSzabo_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ334027; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 48-50.; Ht. tanszéki jel; Kefirek Kefírgyártás; Alma; Piros ribiszke; Kékszőlő fajták; Gyümölcskészítmények; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 14:14 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2908 |


