MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző gyümölccsel készült sörök antioxidáns aktivitásának a vizsgálata

Rácskai, Fanni (2019) Különböző gyümölccsel készült sörök antioxidáns aktivitásának a vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Racskai_Fanni_HY.pdf.pdf] Szöveg
Racskai_Fanni_HY.pdf.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397934; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [48-51.]; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Antioxidáns kapacitás; HPLC-ICP-MS mérőrendszer; Gyümölcssörök; Csipkebogyó; Gránátalma; Bodza; Áfonya;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 14:08
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Koren, Dániel
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2907
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése