Rácskai, Fanni (2019) Különböző gyümölccsel készült sörök antioxidáns aktivitásának a vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Racskai_Fanni_HY.pdf.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Racskai_Fanni_HY.pdf.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397934; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [48-51.]; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Antioxidáns kapacitás; HPLC-ICP-MS mérőrendszer; Gyümölcssörök; Csipkebogyó; Gránátalma; Bodza; Áfonya; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 14:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Koren, Dániel - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2907 |