Magnucz, Márton (2018) Különböző függesztési módok hatása érlelt marhahús minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Magnucz_Marton.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Magnucz_Marton.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389193; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-40; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Húsérlelés; Húsfüggesztés; Vágástechnológia; Húsminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 14:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Surányi, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2904 |