MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző függesztési módok hatása érlelt marhahús minőségi jellemzőire

Magnucz, Márton (2018) Különböző függesztési módok hatása érlelt marhahús minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Magnucz_Marton.pdf] Szöveg
Magnucz_Marton.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389193; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-40; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Húsérlelés; Húsfüggesztés; Vágástechnológia; Húsminőség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 14:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Surányi, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2904
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése