MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző édesítőszerekkel készült Esterházy-torta lapok összehasonlító vizsgálata

Budai, Enikő Zsuzsanna (2013) Különböző édesítőszerekkel készült Esterházy-torta lapok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Budai_Eniko_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Budai_Eniko_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333749; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 26.; Gb. tanszéki jel; Édesítőszerek; Édesipari termékek; Cukrásztermékek; Torták;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 23 Dec 2023 11:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2881
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése