Budai, Enikő Zsuzsanna (2013) Különböző édesítőszerekkel készült Esterházy-torta lapok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegBudai_Eniko_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ333749; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 26.; Gb. tanszéki jel; Édesítőszerek; Édesipari termékek; Cukrásztermékek; Torták; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 11:39 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2881 |


