Hovanyecz, László (2016) Különböző édesítőszerekkel készített gyümölcslekvárok elektronikus orral mérhető értékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegHovanyecz_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382914; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Ht. tanszéki jel; Elektronikus orr; Lekvár; Kajszibarack; Szeder; Édesítőszerek; Tárolási idő; Szacharóztartalom; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 11:38 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2880 |


