Geibinger, Edit (2014) Különböző édesítőszerek alkalmazása joghurt termékfejlesztésre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Geibinger_Edit.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Geibinger_Edit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371559; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 60-64.; Gb. tanszéki jel; Joghurtok, Édesítőszerek; Xilit, Jázmin pakóca; Szacharóz, Fermentált tejtermék, |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 23 Dec 2023 11:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2879 |