MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A különböző derítőszerek használata a borok polifenol összetételére

Szűcs, Viktor (2015) A különböző derítőszerek használata a borok polifenol összetételére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szucs_Viktor.pdf] Szöveg
Szucs_Viktor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (834kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370652; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 29-30.; Bor. tanszéki jel; Mustderítés; Derítőszerek; Borászati technológia; Polifenolok; Sauvignon blanc;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 18 Dec 2023 13:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2874
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése