Horváth, Borbála (2015) Különböző cukortartalmú mustokból erjesztett borok glicerin- és más magasabb rendű alkohol tartalmának alakulása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horvath_Borbala.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horvath_Borbala.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369736; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 47-51.; Mb. tanszéki jel; Bor. tanszéki jel; Erjedésipari technológiák; Mustelemzés; Glicerin; Bianca; Alkoholtartalom meghatározása; Cukortartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 12:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2873 |