Báthori, Zsigmond (2015) Különböző cukor és édesítőszer tartalmú vizes fagylaltok vizsgálata DSC készülékkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bathori_Zsigmond.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bathori_Zsigmond.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369320; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-44.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Édesítőszerek; Citromfagylalt; DSC-technika; Diabetikus élelmiszerek; Szacharóztartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 13:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2871 |