MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző cukor és aszkorbinsav tartalmú, nagy hidrosztatikus nyomással kezelt szamócalé antocianin tartalom változásának vizsgálata

Salamon, Bertold (2013) Különböző cukor és aszkorbinsav tartalmú, nagy hidrosztatikus nyomással kezelt szamócalé antocianin tartalom változásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Salamon_Bertold.pdf] Szöveg
Salamon_Bertold.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333694; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 40-45.; Ht. tanszéki jel; Szamócalé; Gyümölcslevek; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Antociánok; Tartósítás. nyomás; Flavonoidok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 13:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2870
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése