Schvéder, Eszter (2015) Különböző csíráztatási módszerek összehasonlítása a búza- és a retekcsírák kémiai vizsgálata alapján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Schveder_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Schveder_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369802; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: 43-49.; Fi. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Csírázás; Búzacsíra; Retek; Fitotron; Kémiai vizsgálatok; Antioxidáns kapacitás; Peroxidáz aktivitás; Karotinoidok; Klorofillok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 13:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Firtha, Ferenc - - Konzulens Papp, Nóra - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2869 |