Steiner, Vivien (2018) Különböző céklafajták mikrohullámú vákuumszárítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Steiner_Vivien.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Steiner_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389015; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [42-48.]; Kot. tanszéki jel; Cékla; Céklakészítmények; Beltartalmi vizsgálat; Chips; Vákuumszárítás; Mikrohullámú technika; Érzékszervi vizsgálat; Cékla; Szárítás-technológia; Vákuumszárítás; Mikrohullámú technika; Snack-termékek; Fajta-összehasonlítás; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 13:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Babinszky-Székely, Dóra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2867 |